Fysioterapeut til barselsvikariat

Fysioterapeut til barselsvikariat

Medicinsk center på Landssygehuset i Thorshavn søger fysioterapeut til Ergo- og fysioterapiafdelingen. Dette er et barselsvikariat, 40 timer om ugen, til ansættelse 01. november 2019 til snarest muligt.  

Fysioterapienheden på sygehuset har til formål, sammen med patienten, at forbedre den fysiske, psykiske og sociale situation og på denne måde bistå til mere selvstændighed i hverdagen. 
På Landssygehuset er medicinske, psykiatriske og kirurgiske specialer, og fysioterapienheden er en vigtig del af behandlingen og er tæt knyttet til disse specialer. Derudover er fysioterapi en del af at optimere og sikre det gode patientforløb. 
På ergo- og fysioterapiafdelingen er der 1 ledende terapeut, 13 fysioterapeuter, 4 ergoterapeuter og 1 assistent. 

Hovedopgaverne  

  • Oplysning og behandling til patienter inden for apoplexi/neurologi og andre medicinske patienter

Vi søger en fysioterapeut, som har 

  • Faglig erfaring inden specialerne
  • Gode samarbejdsevner og en positiv holdning
  • IT kundskab, samt formidling af viden, skriftlig og mundtlig
  • Vilje og evner til at bruge refleksion som en del af udviklingen
  • Åbenhed, og tæt samarbejde med andre faggrupper og relevante institutioner 

Vi tilbyder 

  • Et dynamisk og spændende miljø
  • Engagerede kolleger
  • Faglige udfordringer
  • God oplæring/introduktion 

Løn og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst mellem Fysioterapeutfelag Føroya og Fíggjarmálaráðið. Arbejdstiden er 40 timer pr. uge. Bolig kan stilles til rådighed mod betaling til gældende tariffer.  

 

Flere oplysninger om stillingen fås ved at henvende sig til ledende fysioterapeut, Álvur Hansen, alvha@ls.fo eller tlf. +298 304500, lokal 5797. 

Ansøgningsfristen er 21. oktober 2019 
Venligst søg stillingen her

Søg stillingen ved at trykke på "Søk Starvið"

Hvis vedkommende som bliver ansat i stillingen, har arbejdet uden for de nordiske lande og/eller hvor udslæt af MRSA har været på arbejdspladsen de sidste 6 måneder, skal fremvises MRSA bevis inden første arbejdsdag 

Landssygehuset i Tórshavn er centralsygehus på Færøerne med et optageområde på ca. 50.000 borgere. Landssygehuset har ca. 160 senge fordelt på psykiatri, medicin, pædiatri og kirurgi med gynækologi og obstetrik. Derudover har sygehuset øjenklinik, øre-, næse- og halsafdeling, røntgenafdeling, neurologi, pædiatri, kardiologi, dermatologi og børnekirurgi er koordineret ved samarbejde med udenlandske sygehuse. Udover Rigshospitalet, som er vores største samarbejdspartner, findes der faste aftaler med Universitetssygehuset i Lund, Landspitalið på Island og andre hospitaler i Danmark. Ud over Landssygehuset er der 2 små sygehuse, hvoraf det ene er i Klaksvík med 28-30 sengepladser og det andet på Suderø med 20 sengepladser. 

Se mere om Landssygehuset på vores hjemmeside www.ls.fo 

Du kan få mere at vide om Færøerne på følgende hjemmesider: 

www.tourist.fo 

www.sightseeing.fo 

www.faroeislands.com 

www.torshavn.fo 

www.framtak.fo 

 

Image 01 Image 01 Image 01 Image 01 Image 01 Image 01 Image 01 Image 01 Image 01 Image 01 Image 01

Visión

Fá tað nýggjasta frá Landssjúkrahúsinum

J.C. Svabosgøta 41-49
100 Tórshavn
ls@ls.fo
Tel. +298 30 45 00
Fax +298 31 74 31
V-tal 345334
EAN5797100000058
Hjá okkum er sjúklingurin í miðdeplinum.Vit veita virðiliga, skjóta, góða og samanhangandi sjúkugreining (diagnostikk), viðgerð, røkt, heilsufremjan og endurmenning í samstarvi við sjúklingin og tey, ið varða av.