Introduktionstilling i Intern Medicin på Landssygehuset

Introduktionstilling i Intern Medicin på Landssygehuset

Ved Medicinsk Center på Landssygehuset, Færøerne er en stilling som introduktionslæge at arbejde som mellemvagt ledig til besættelse 01.09.2020  

Stillingsnummer : 9704400-01-i-01

Landssygehuset i Tórshavn er centralsygehus på Færøerne med et optageområde på ca. 50.000 mennesker. Landssygehuset har ca. 170 senge fordelt på psykiatri, medicin, pædiatri og kirurgi med gynækologi og obstetrik. Derudover har sygehuset øjenklinik, øre-, næse- og halsafdeling, røntgenafdeling, neurologi, pædiatri, kardiologi, dermatologi og børnekirurgi er koordineret ved samarbejde med udenlandske sygehuse. Udover Rigshospitalet, som er vores største samarbejdspartner, findes der faste aftaler med Universitetssygehuset i Lund, Landspitalið på Island og andre hospitaler i Danmark. Udover Landssygehuset er der 2 små sygehuse, hvoraf det ene er i Klaksvík med 36 sengepladser og det andet på Suderø med 20 sengepladser.

Den Medicinske Centerledelse består af den ledende overlæge og ledende sygeplejerske. Medicinsk Center er organiseret i 4 sengeafsnit med hver sin afdelingsledelse. Derudover ambulatorier, fysioterapi, ergoterapi og sekretariat. De ansatte er fordelt på ca. 150 årsværk.

Uddannelsesprogram

Der er udarbejdet uddannelsesprogram, der er tilpasset den nye speciallægeuddannelse.

 

Vision for sygehuset er at patienten er i centrum, personalet er stolte af at arbejde her, og at samfundet får gavn af vores indsats.

Missionen for sygehuset er at yde sundhedstjeneste på højt fagligt niveau. Vi uddanner og udvikler vores medarbejdere og udøve forskning.

De strategiske mål viser vejen og er grundlaget for de indsatsområder, vi fokuserer på. Patientsikkerheden og kvaliteten skal indgå som en naturlig del i vores dagligdag. Der stilles krav til medarbejder, om at sætte sig ind i og følger vejledende retningslinjer, ville til at arbejde proaktivt og interesse for, at Landssygehuset udvikles til en lærende organisation.

Kvalifikationer 

  • Stillingen kan søges af kandidater, der har gennemført turnusuddannelse
  • Gode IT- kvalifikationer
  • Lyst og evner til at formidle viden til andre på afdelingen

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst mellem det Færøske Finansministerium og Hjálparlæknafelag Føroya (FAYL). Stillingen er 1-årig med mellemvagtsfunktion sammen med afdelingens øvrige 1. reservelæger/afdelingslæger.

Yderligere oplysninger fås ved henvendelse til Rudi Kollslíð, ledende overlæge, Landssygehuset tel.: +298 304500 lsrudko@ls.fo

Ansøgningsfristen er den 15.06.2020  

Læs mere om Landssygehuset på vores hjemmeside www.ls.fo

 

Du kan søge stillingen her

  

Du kan få mere at vide om Færøerne på følgende hjemmesider:

www.tourist.fo  

www.sightseeing.fo

www.faroeislands.com

www.torshavn.fo

www.framtak.com

www.euraxess.fo

Image 01 Image 01 Image 01 Image 01 Image 01 Image 01 Image 01 Image 01 Image 01 Image 01 Image 01

Visión

Fá tað nýggjasta frá Landssjúkrahúsinum

J.C. Svabosgøta 41-49
100 Tórshavn
ls@ls.fo
Tel. +298 30 45 00
Fax +298 31 74 31
V-tal 345334
EAN5797100000058
Hjá okkum er sjúklingurin í miðdeplinum.Vit veita virðiliga, skjóta, góða og samanhangandi sjúkugreining (diagnostikk), viðgerð, røkt, heilsufremjan og endurmenning í samstarvi við sjúklingin og tey, ið varða av.