Jordemødre til Landssygehuset på Færøerne

Jordemødre til Landssygehuset på Færøerne

 

Ønsker du at opleve en anden fødselskultur, en anderledes fødegang, hvor jordemødrene arbejder indenfor hele vores virksomhedsområde? En afdeling, som er sammensat af svangre, fødende og barslende kvinder, og hvor jordemoderen arbejder indenfor hele spektret, med tid til den enkelte kvinde og hendes familje, så har du muligheden nu.

Vi har et antal vikariater ledige til besættelse i perioden 1. marts 2018 til og med 31. august 2018. Vi søger også sommerferieafløsere i juli og august 2018.

Landssygehusets vision er, at patienten skal være i centrum, at personalet skal være stolt af, at arbejde her og at samfundet skal få udbytte af vores arbejde.

Fødeafdelingen er en sammensat enhed med fire forskellige specialer, som omfatter fødsler, graviditet, barsel og neonatologi. Vi har ca. 650 fødsler om året og er 3 jordemødre i hver vagt. Formålet med afdelingen er at give behandling og  pleje til gravide kvinder og nyfødte børn. Dette bliver gjort i tæt tværfagligt samarbejde mellem faggrupperne, som er tilknyttede afdelingen og sundhedssystemet ellers. Afdelingen er en spændende og udviklende arbejdsplads med mange fremtidige udfordringer.

Kvalifikationer:

  • Uddannelse og autorisation som jordemoder
  • Erfaring indenfor svangre, fødsler og barsel. Ansøger med erfaring og/eller special uddannelse indenfor barsel foretrækkes.
  • Er engageret, fleksibel og positiv
  • Har gode kommunikations- og samarbejdsevner
  • Har overblik og kan arbejde selvstændigt
  • God IT-kundskab
  • Undervise og formidle viden skriftlig så vel som mundtlig

Vi kan tilbyde

  • Et spændende arbejdsmiljø med mange forskellige udfordringer
  • Faglige kompetente og aktive kollegaer
  • Oplæring på afdelingen

Mere information om stillingen og evt. boligforhold m.m. kan fås ved henvendelse til Rannvá D. Christiansen på tlf. +298 304500, lok. 5301 lsranch@ls.fo

Løn- og ansættelsesforhold er i henhold til gældende overenskomst mellem Ljósmøðrafelag Føroya og Fíggjarmálaráðið

Ansøgningsfristen udløber den 16. februar 2018

Uddannelsesbevis, samt autorisation, skal sendes med ansøgningen.

Hvis vedkommende som bliver ansat i stillingen, har arbejdet uden for de nordiske lande og/eller hvor udslæt af MRSA har været på arbejdspladsen de sidste 6 måneder, skal fremvises MRSA bevis inden første arbejdsdag

På vores hjemmeside www.ls.fo kan man læse om vores vision, mission og strategi under linket "leys størv"

Søg jobbet her

 

 

Image 01 Image 01 Image 01 Image 01 Image 01 Image 01 Image 01 Image 01 Image 01 Image 01 Image 01

Visión

Fá tað nýggjasta frá Landssjúkrahúsinum

J.C. Svabosgøta 41-49
100 Tórshavn
ls@ls.fo
Tel. +298 30 45 00
Fax +298 31 74 31
V-tal 345334
EAN5797100000058
Hjá okkum er sjúklingurin í miðdeplinum.Vit veita virðiliga, skjóta, góða og samanhangandi sjúkugreining (diagnostikk), viðgerð, røkt, heilsufremjan og endurmenning í samstarvi við sjúklingin og tey, ið varða av.