Overlæge i Anæstesi til Landssygehuset

Overlæge i Anæstesi til Landssygehuset

Akutcentret søger en anæstesiologisk overlæge til ansættelse snarest mulig. Stillingen er en fuldtidsstilling på 40 timer pr. uge.

En stilling som overlæge i anæstesiologi ved Bráðdepilin (akutcentret) på Landssygehuset er ledig til besættelse snarest mulig eller efter nærmere aftale.

Landssygehuset i Tórshavn er centralsygehus på Færøerne med et optagelsesområde på ca. 50.000 mennesker. Landssygehuset har ca. 180 senge, fordelt på psykiatri, medicin, pædiatri, intensiv og kirurgi med parenkymkirurgi, ortopædkirurgi, øre-næse-hals, øjensygdomme, tandlæge, gynækologi og obstetrik.

Landssygehuset er i gang med at hjemtage flere patientbehandlinger fra Danmark til Færøerne og arbejder med at forbedre flere patientforløb.

Akutcentret er organiseret i anæstesiafdelingen, opvågning, intensivafdelingen og portørafdelingen (portør tjenesten og ambulance tjenesten).

Ansvarsområde 

De anæstesiologiske overlæger har ansvar for anæstesi til alle specialerne, intensivafdelingen og tryktankbehandling af dykkersyge. En kollega er klinisk ansvarlig korpslæge for ambulancetjenesten.  

Overlægen har lægefagligt ansvar såvel klinisk som organisatorisk i det daglige arbejde.  Vi har ca. 2500 anæstesier årligt. På intensivafdelingen findes 5 sengepladser hvoraf 3 er respiratorpladser. Anæstesiafdelingen varetager en del akutte patienttransporter til Danmark og Island.

Arbejdstilrettelæggelse

Overlægerne indgår i et ligestillet fagligt team, som planlægger arbejdsfordelingen mht. vagt, arbejde på operationsgangen og intensivafdelingen. Der er i øjeblikket 4 overlægestillinger i anæstesi på Bráðdepilin. Arbejdet er tilrettelagt som dagtjeneste med efterfølgende vagt fra bolig. Søn-og helligdage vagt fra bolig.

Der er i øjeblikket ikke ansat yngre læger på Bráðdepilin. Vi har KBU læger i fokuseret ophold og studerende i klinisk ophold.

Referencer  

Overlægen refererer til den ledende overlæge.

Kvalifikationer  

Vi søger en fagligt dygtig speciallæge med bred anæstesiologisk uddannelse, der har lyst til konstruktivt at indgå i et teamsamarbejde omkring patienter der skal opereres og behandles på vores intensiv afdeling.

Af dig forventer vi følgende  

  • Speciallæge i anæstesiologi  
  • Kan samarbejde med alle faggrupper  
  • Har arbejdserfaring
  • Er fagligt inspirerende og initiativrig  
  • Har lyst til formidle viden til andre på afdelingen
  • IT kvalifikationer

Vi tilbyder

  • En spændende og dynamisk arbejdsplads i et tværfagligt miljø
  • Et miljø, hvor vi vægter høj faglighed og udvikling
  • Selvstændighed og mulighed for stor indflydelse i det kliniske arbejde

 Forskning og uddannelse

Centerledelsen ser meget gerne, at forskningsaktiviteten øges, og der vil i et vist omfang kunne afsættes tid til forskning. Det tilstræbes, at der er mulighed for lønnet klinisk ophold på relevante højtspecialiserede afdelinger mindst to uger om året.

Yderligere oplysninger om stillingen fås ved at kontakte ledende overlæge, Elin Jensen, tlf. (+298)304500 lokal 5703, lselije@ls.fo, eller (+298)234553

Løn- og ansættelsesforhold i henhold til overenskomst mellem FAS og Fíggjarmálaráðið (Det Færøske Finansministerium).

Ansøgningsfrist: mandag 5 februar 2018

Hvis vedkommende som bliver sat i stillingen, har arbejdet uden for Færøerne de sidste 6 måneder, skal han have et negativ MRSA bevis, inden han starter.

Søg stillingen her

Originale uddannelsesbeviser og anbefalinger skal medbringes ved en evt. samtale.

Læs mere at om Landssúkrahúsið og Færøerne på følgende hjemmesider:

http://www.visitfaroeislands.com

www.faroeislands.com  

www.visittorshavn.fo

www.framtak.com

www.torshavn.fo

www.sightseeing.fo

www.ls.fo

 

Image 01 Image 01 Image 01 Image 01 Image 01 Image 01 Image 01 Image 01 Image 01 Image 01 Image 01

Visión

Fá tað nýggjasta frá Landssjúkrahúsinum

J.C. Svabosgøta 41-49
100 Tórshavn
ls@ls.fo
Tel. +298 30 45 00
Fax +298 31 74 31
V-tal 345334
EAN5797100000058
Hjá okkum er sjúklingurin í miðdeplinum.Vit veita virðiliga, skjóta, góða og samanhangandi sjúkugreining (diagnostikk), viðgerð, røkt, heilsufremjan og endurmenning í samstarvi við sjúklingin og tey, ið varða av.